.

Játszma az ördöggel

Szekció: A bűn mélységei
Rendezte: Chris Stapp


The Devil Dared Me To
Új-Zéland, 2007

Rendező: Chris Stapp

Forgatókönyv: Chris Stapp, Michael Heath
Operatőr: Duncan Cole
Vágó: Matt Heath, Bryan Shaw
Szereplők: Chris Stapp, Matt Heath, Bonnie Soper, Andrew Beattie, Phil Brough, Ria Vandervis, Dominic Bowden, Zach Baker
Kópia: 35 mm; Színes
75 perc

www.devildaredmeto.com
Kapcsolat: Headstrong Film

Randy Cambell apja nyomdokait követve az Új-Zéland legmerészebb kaszkadőre címre pályázik. Nem számít, ki és hány végtagját veszíti el közben. A film szégyentelenül durva, felér egy állon ütéssel. Aki szereti a beteges humort (vér és kín van itt bőven), az ötletesen idióta kaszkadőrmutatványokat (mint például a felfordított fűnyírók átugrása) és a macsó erőfitogtatást, az most megtalálta a neki való filmet. A Játszma az ördöggel a legjobb választás az éjszakai mozizáshoz – főleg néhány üveg sör társaságában.

„Évekkel ezelőtt, a kilencvenes évek közepén italozós barátainkkal filléres horrorfilmeket gyártottunk videokamerával, amikor egy másnapos vasárnapon felfigyeltem a tévében egy Mikor a kaszkadőr melléfog című műsorra. Nem tudom, miért (valószínűleg a másnaposság miatt), nagyon viccesnek találtam, és rajzoltam egy sztoriboardot a műsor alapján, aztán kimentünk a parkolóba, és újra felvettünk minden egyes képkockát, csakhogy a főszereplők most a vodkát vedelő, Randy Cambell nevű kaszkadőr és hozzá nem értő koordinátora, Dick Johansonson lettek. Randy első mutatványa az volt, hogy fekszik a földön, és egy száguldó autó áthajt rajta. A lába apró darabokra törik, ráadásul Dick telefújja az arcát poroltóval.” (Chris Stapp)

Hasonló filmek:
Boarding Gate Csak egy szerelmesfilm
Em4Jay Férfimunka
Külvárosi ámokfutás Megfigyelés alatt
Menj békével, Dzsamil VÉRVONAL
Virágzó narancsfák WWW: What a Wonderful World
« Március 26-Április 5. »
KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   


.© Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Budapest 2008 Kapcsolat » powered by proaction »