20. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

Gustave Kervern és Benoît Delépine

Benoît Delépine (1958) és Gustave Kervern (1962)
A szakmát 15 éves televíziós munkájuk alatt sajátították el, mindketten jeleneteket  írtak és adtak elő. 11 évvel ezelőtt találkoztak, első közös munkájukban, az Aaltrában egy, a világunknak manapság a mozikban ritkán látható oldalát szerették volna megmutatni. Delépine a filmes, tévés munkái mellett képregényeket is írt.

Filmográfia/Filmography:


Benoît Delépine
A larraché (1996, rövidfilm/short)
Aaltra (2004)
Avida (2006)
Louise-Michel (2008)
Mammuth (2010)

Gustave Kervern
Aaltra (2004)
Avida (2006)
Louise-Michel (2008)
Ya Basta! (2010)
Mammuth (2010)


Filmjei:
Punk's NOT Dead
KeSzCsSzVa
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
















.

   
© Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Budapest 2019 Kapcsolat » powered by proaction »