20. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

Szergej Loznyica

A belorussziai Baranoviciban született 1964-ben. 1996 óta 11 dokumentumfilmet rendezett, melyekkel számos hazai és külföldi díjat nyert. Blokád (2005) címen az ostromlott Leningrádról készült archív felvételekből készített filmmontázst, ami többek közt a győri Mediawave-en is díjat nyert. 2010-ben My Joy című bemutatkozó nagyjátékfilmje több díjat nyert, és a Cannes-i Filmfesztiválon versenyprogramjában indult.

Filmográfia/Filmography:
Portret (Portrait, 2002, dokumentumfilm/documentary)
Fabrika (Factory, 2004, dokumentumfilm/documentary)
Blokada (Blockade, 2005, dokumentumfilm/documentary)
Szcsasztye moje (My Joy, 2010)
V Tumane (In the Fog, 2012)


Filmjei:
Ködben (16)
KeSzCsSzVa
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
















.

   
© Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Budapest 2019 Kapcsolat » powered by proaction »