Mike Ott

1977-ben született, rendező és forgatókönyvíró. A California Institute of the Arts-on tanult, játékfilmjei számos díjat nyertek nemzetközi fesztiválokon. Jelenleg filmrendezést tanít a University of Southern California (USC) hallgatóinak.

Filmográfia/Filmography:
Analog Days (2006)
Kid Icarus (dokumentumfilm/documentary, 2008)
A. Effect (rövid/short, 2008)
Littlerock (2010)
Pearlblossom Hwy (2012)
Lake Los Angeles (2014)


Filmjei:
Lake Los Angeles
KeSzCsSzVa
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526










Get Adobe Flash player








.

   
© Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Budapest 2019 Kapcsolat » powered by dotindot°